در ابتدا باید مناسب ترین مکان برای نصب پمپ آب را در نظر بگیرید، معمولا در ساختمان های نوساز از قبل به این مورد توجه و مکانی برای آن درنظر گرفته شده. اکنون طبق نقشه ای که در عکس بالا قابل مشاهده است اقدام به نصب می نماییم.
سعی کنید در ابتدای ورودی آب به مخزن ذخیره، حتما از هوزینگ استفاده شود (متاسفانه در اکثر مواقع افراد غیر متخصص می گویند به هوزینگ اصلا نیازی نیست !!!)، با نصب هوزینگ از ورود هرگونه املاح ریز و درشت غوطه ور در آب مانند شن و سنگ ریزه و انباشته شدن آن در کف مخزن جلوگیری کرده اید.
حال به دو خروجی نیاز داریم، یکی برای استفاده از حالت بایپس و دیگری ورودی آب به مخزن ذخیره است.
بعد از انتخاب مخزن ذخیره آب با ابعاد و لیتراژ مناسب و با نصب و تنظیم فلوتر آن در ورودی، اکنون لوله خروجی آن را به پمپ متصل نماییم.
توجه به این چند نکته که اکنون به آن می پردازیم بسیار حائز اهمیت است، لوله ورودی به پمپ میبایست حتما با ورودی استاندارد پمپ مطابقت داشته باشد، به طور مثال در خیلی از موارد دیده شده، پمپ یک اسب که ورودی 1 اینچ (لوله 32 میلیمتر) دارد با لوله 25 میلیمتر یا 20 میلیمتر به مخزن ذخیره آب متصل گردیده. حتی در مواردی دیده شده با استفاده از تبدیل، ورودی لوله از 32 به 25 یا 20 تغییر کرده !!! این عمل بسیار اشتباه است و خیلی زود برای پمپ آب (مخصوصا دارای گارانتی) مشکلات متعددی ایجاد خواهد شد.
استفاده از شیر یکطرفه و خم و زانو از مخزن ذخیره به ورودی پمپ پیشنهاد نمی شود، مگر در مواردی خاص که نتوان پمپ را مستقیم متصل نمود ( عدم رعایت در موارد ذکر شده می تواند مانع مکش آب کافی توسط پمپ گردد).
در خروجی پمپ ابتدا شیر یکطرفه (خودکار) و سپس بر روی آن پنج راه، درجه، کلید و منبع تحت فشار (دیافراگمی) را نصب می نماییم. در نظر داشته باشید که شیر یکطرفه بعد از پنج راه نصب نگردد زیرا می تواند در عملکرد کلید اتومات پمپ آب در هنگام قطع و وصل شدن اختلال ایجاد نماید.
و در آخر نیز لوله خروجی آب را به بایپس متصل می کنیم.